Baydemirli Ortaokulu

Vizyon: Çağdaş görüşleri ışığında evrensel çözümler üretebilen; ülkesine yararlı, özgüveni tam, toplum bilinci gelişmiş insanlar yetiştirmektir.

Misyon: Atatürk düşünce sistemini temel alan ve bilimin kesiştiği bir çizgide, çocuklara bilgi çağının gerektirdiği bilgi ve becerileri kazandıran, Yeni görüşler getirme yetenekleri veren, öğrenmeyi öğreten bir kurumuz. Öğrencilerimizin özgüven sahibi, düşündüklerini ifade edebilen, kendi kendine yetebilen, sorunlara çözüm üretebilen, ailesine ve topluma yararlı bireyler olarak yetişmelerine imkân sağlamak için varız.

Başarılar: 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Başarı Tablomuz: Ramazan SARIÇİÇEK : Mardin Hadi Kahraman Fen Lisesi Havva Nur ÇİĞDEM :Dulkadiroğlu Anadolu Lisesi Medine DÖKME: Dulkadiroğlu Anadolu Lisesi Gülay NACAR : Dulkadiroğlu Anadolu Lisesi Cennet ÇİFTÇİ: Tenzile Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Cennet SARIÇİÇEK : Tenzile Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Eylül Irmak MEŞE: Tenzile Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Kübra SARI : Tenzile Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Merve SARIÇİÇEK: Tenzile Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Aleyna KÖMBECİ: Tenzile Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Saatler: ortaokul:07:00-12.40 ilkokul:12:50-17:40
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil:
Lojman: 10 - 10 daire lojmanımız mevcut olup, öğretmenlerimizin barınma ihtiyacını karşılamaktadır.Lojmanımız kaloriferlidir.Lojmanımızda bekar öğretmenler birlikte kalmaktadır.LOJMAN daireleri 3+1 şeklinde yaklaşık 150 m2 genişliğinde maaştan kira 200 tl civarı kesinti yapılmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://baydemirliortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Baydemirli Mahallesi, cumhuriyet caddesi no2, Dulkadiroğlu/KAHRAMANMARAŞ

Biyoloji Laboratuvarı :1
Öğretim Şekli :İkili öğretim

Yerleşim Yeri - Bertiz Yöresi-Baydemirli Mahallesi-Dulkadiroğlu/KAHRAMANMARAŞ

Ulaşım Okulumuza ulaşım köy dolmuşuyla yapılmaktadır. Sabah erken saatte merkeze hareket eden dolmuş aynı gün öğlen okula geri dönüş yapmaktadır. Şehir merkezinde ikamet ederek okulumuza günlük gidiş dönüş yapma imkanı yoktur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Merkeze uzaklığı:50 km